Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Folytatódik a kertmozi a Városháza díszudvarán
Folytatódik a kertmozi a Városháza díszudvarán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 30.
A Seveled magyar, romantikus vígjátékkal folytatódik a vetítés a belvárosi kertmoziban. A július 3-án, pénteken 21 órakor kezdődő előadásra jegyek már válthatóak a Barátság mozi honlapján.

 

 

Július 3-án, pénteken 21 órakor tartja következő vetítését a Barátság mozi a Városháza díszudvarában: ezúttal a Seveled című filmet tűzi műsorára a belvárosi kertmozi. A magyar romantikus vígjátékot Orosz Dénes rendezte Ónodi Eszter, Pogány Judit, Tenki Réka és Mészáros Béla főszereplésével.

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő, a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját, a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul. Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak. A Poligamy és a Coming out rendezője, Orosz Dénes a legjobb magyar színészek több generációját hívta meg új, korunk párkapcsolati bajait, örömeit és botrányait feltérképező, önfeledt romantikus vígjátékába.

Jegyek már válthatóak a mozi honlapján: https://musor.baratsagmozi.hu/film/seveled-190. A vetítés napján, pénteken a helyszínen 20 órakor nyit a pénztár – itt természetesen nem csak a kertmoziba, hanem a Barátság mozi más vetítéseire is lehet jegyeket váltani.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >