Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Koszorút helyeztek el a Semmelweis-emléktáblánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 01.
A Semmelweis-nap alkalmából dr. Cser-Palkovics András polgármester, Mészáros Attila alpolgármester és Östör Annamária egészségügyi, sport és társadalmi fenntarthatóság tanácsnoka koszorút helyeztek el Semmelweis Ignác Bartók Béla téri emléktáblájánál.

 

 

Július 1-je a magyar egészségügy napja. Székesfehérvár Önkormányzata ebből az alkalomból minden évben köszönetet mond azoknak, akik a közösség szempontjából oly fontos területen végzik munkájukat.

A koronavírus elleni küzdelem miatt idén nem kerülhetett sor a hagyományos ünnepségre: a polgármester levélben fejezte ki köszönetét az önkormányzati egészségügyi alapellátásban és szakellátásban dolgozóknak. Kiemelve a kötelezőn túl is felvállalt áldozatos hozzáállást, a szakmai összefogást és a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben tanúsított, emberfeletti hivatástudattal elvégzett munkát.

„Az egészségügyben dolgozók elmúlt több mint három hónapban tanúsított kitartása ismét bebizonyította, hogy Székesfehérvár egy erős város és egy erős közösség. Ezt az elkötelezettséget és felelősségtudatot szeretnénk szívből megköszönni Önnek a város egész közössége nevében!” – fogalmazott a levélben dr. Cser-Palkovics András

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >