Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Covid19 – immunrendszer – nyugalom
Covid19 – immunrendszer – nyugalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 01.
Hogyan erősödjünk a nyáron gyógynövényekkel? címmel kezdődik ma este interaktív ismeretterjesztő előadás a VMK szervezésében. A szakértő a vírushelyzetre fókuszálva oszt meg ismereteket a nézőkkel: mik azok a természetes módszerek, amelyekkel a szervezet védekezőképességét, a légzőszervrendszert és az idegrendszert támogathatjuk.

 

 

Dr. Hajdu Zsanett, gyógynövényszakértő biológus online előadással várja július 1-jén, szerdán 18 órától azokat, akik szeretnének jártasabbak lenni abban: milyen természetes módszerekkel erősíthetjük meg immunrendszerünket a nyár folyamán.

Az ismeretterjesztő program összefoglalja a mára letisztult Covid19-ajánlásokat, majd bemutatja az immunrendszert, illetve a légzőszervrendszert erősítő gyógynövényeket azokkal az egyszerű módszerekkel együtt, amelyek az idegrendszert támogatják: „Az általunk gyógynövényként ismert növényeken túl szó lesz fűszerekről, gyümölcsökről, zöldségekről, és egyéb élelmiszernövényekről, amelyek számunkra könnyen elérhetőek.”

Az előadást a https://bit.ly/GyógynövényekNyáron oldalon lehet követni, és közben a videó alatti chat ablakban kérdezhetünk is. A felvétel csütörtök estig lesz elérhető a fenti link alatt. 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >