Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Folytatódik az Emlékparki Nyár programsorozata
Folytatódik az Emlékparki Nyár programsorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 16.
Idén is van Emlékparki Nyár: a KEMPP hadtörténelmi, honvédelmi, kulturális programsorozata nyolcadik alkalommal várja tartalmas időtöltésre, szórakozásra az érdeklődőket, a családokat. Pénteken este festménykiállítás nyílik, és a Veszprémi Légierő Big Band ad koncertet.

 

 

A Katonai Emlékpark kulturális programsorozata idén már a nyolcadik évadban kínál rendezvényeket, amelyek a katonakultúrát mutatják be és népszerűsítik: egyéni és csoportos kiállításokkal, előadóestekkel és a népszerű katonazenekari koncertekkel.

Július 17-én, pénteken 18 órakor nyílik meg Dr. Kiss Attila András, orvos ezredes, „Karantén után” című képzőművészeti kiállítása. Az alkotó Csontváry képei hatására kezdett el festeni, és közel áll hozzá az itáliai reneszánsz is; rendszeres résztvevője különböző képzőművészeti és alkotótáboroknak. A megnyitót követően a Príma-díjas Veszprémi Légierő Zenekar szabadtéri koncertjét élvezheti a közönség.

A folytatásban lesz majd Tolcsvay-koncert, és fellép a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar is.

A programsorozat rendezvényei 18 órakor kezdődnek, és díjtalanul látogathatóak. További részletekről a https://www.facebook.com/katonai.emlekpark/ oldalon lehet tájékozódni.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >