Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj"
"Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. július 28.
Az együttműködésen és önkéntes tevékenységen alapuló innovatív kezdeményezésekre hívja fel a figyelmet az Erzsébet Nóvum Díj. Az Erzsébet Ifjúsági Alap pályázatára október 31-ig várják a civil szervezetek jelentkezéseket.

 

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések - új nemzedék újratöltve projekt keretében felhívást tesz közzé "Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" címmel.

A pályázat célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet arra, léteznek olyan, együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és velük közösen valósulnak meg. A díjjal szeretnék azon közösségek, csoportok, szervezetek munkáját elismerni, amelyek önzetlenül cselekszenek szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért. Az Erzsébet Nóvum Díj ilyen példamutató és példaértékű kezdeményezésekre hívja fel a figyelmet.

A pályázat során egy szervezet projektjét ismerik el, amelyet három kiemelt szempont (innováció, együttműködés, önkéntesség) szerint értékelnek. A díj összege 1.000.000 Ft azaz egymillió forint.

A támogatás kizárólag a pályázatban bemutatott projekt 2021. évben történő megvalósítására, az ott tervezett esemény, kampány, rendezvény, program/programsorozat felmerülő költségeire fordítható.

Az „Innovációval a fiatalokért - Erzsébet Nóvum Díjra” az alábbi linken keresztül 2020. október 31-ig jelentkezhetnek: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe19-_Y0aDEvagAtwIO97KVznwIb8-_Uq_IjJ__rRMYtwCMCQ/viewform

A pályázat teljes anyaga és egyéb elérhető hasznos információ az alábbi linkre kattintva olvasható: http://www.unp.hu/palyazatok/innovacioval-a-fiatalokert-erzsebet-novum-dij-palyazati-felhivas-2020

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >