Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 777 csodálatos hely Magyarországon
777 csodálatos hely Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. augusztus 06.
A Bakancslista – Magyarország című könyvet mutatják be augusztus 6-án, csütörtökön 18 órától a Study könyvesboltban, Székesfehérváron. Kocsis Noémi újságíró 777 helyet járt be, s ajánlja ezeket mindenkinek, aki rövidebb vagy hosszabb kirándulás során szeretné felfedezni hazánkat. A színes, mozgalmas, izgalmas kalandokat megélt, legendákat és mesés történeteket felkutató szerzővel Balogh Boglárka, az Ezerarcú Föld útikönyv szerzője, újságíró, blogger beszélget.

 

 

A szép kocsmárosné, Ancsa nyomába eredhetünk útnak Aggteleken, megtudhatjuk, mit szántanak az ördögök Szársomlyón, a szelíd energia ösvényén lépkedhetünk Gyűrűfűn, vagy éppen az is kiderül a Bakancslista – Magyarország című könyvből, hogy miért is szerencsétlen sorsú Máré vára.

777 lenyűgöző és izgalmas hazai utazásra csábít a Bakancslista – Magyarország. A székesfehérvári Kocsis Noémi újságíró, író most megjelent könyvében a csodás képek százával illusztrált fejezetek a szokásos, tájegységenkénti tagolás helyett különféle „kalandokat” kínálnak. Így mindenki megtalálhatja a számítását: aki elvonulásra vágyik vagy vérpezsdítő szórakozásban szeretne részt venni, aki kulturális programokat, történelmi nevezetességeket keres, aki a gasztronómia szerelmese, sőt akár az is, aki egy hagyomány nyomába szegődne.

A Bakancslista – Magyarország című könyv fehérvári könyvbemutatója augusztus 6-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Study könyvesboltban. A kötet születése során színes, mozgalmas, izgalmas kalandokat megélt, legendákat és mesés történeteket felkutató szerzővel Balogh Boglárka, az Ezerarcú Föld útikönyv szerzője, újságíró, blogger beszélget.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >