Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar koncertjével zárul az Emlékparki Nyár
A Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar koncertjével zárul az Emlékparki Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 06.
Zárul az Emlékparki Nyár idei koncertsorozata, augusztus 7-én, pénteken este a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar lép fel a KEMPP-ben. A koronavírus-járvány elleni védekezés és a vonatkozó jogszabályok értelmében idén elmarad a Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivál, azonban a fehérvári muzsikusokat augusztus 19-én este a Belváros több pontján is láthatjuk, hallhatjuk.

 

 

A VIII. Emlékparki Nyár idei utolsó kulturális estjét augusztus 7-én, pénteken 18.00 órától tartják a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. A Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar hagyományos katonamuzsikával, könnyűzenei darabokkal és csemegeként néhány filmzenével készül. Ugyancsak szerepel a repertoárban az a különleges Depeche Mode-átirat, melyet a tavalyi bemutatása óta több mint egymillióan hallottak már a közösségi médiának is köszönhetően.

A járványhelyzet miatt meghozott múlt heti kormánydöntések értelmében idén elmarad a hagyományos Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivál. Ugyanakkor nem kell nélkülöznünk a katonamuzsikát, a tervek szerint a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar augusztus 19-én 19 és 20 óra között játszik az Országalmától indulva a Fő utcán át a Hotel Magyar Király előtti térig és visszafelé – katonai tér- és menetzene szórakoztatja majd a közönséget.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >