Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Így festhetünk a mobilunkkal is pozitív képet magunkról
Így festhetünk a mobilunkkal is pozitív képet magunkról Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2020. augusztus 06.
Számos példa bizonyította már, hogy egy apró részlet vagy egy egyedi kiegészítő mennyire megváltoztathatja a megjelenésünket. Egy csillogó öv, egy kendő a hajban, egy karakteres táska vagy egy látványos fülbevaló mind-mind teljesen új hangulatot adhat egy hétköznapi szettnek. Kevés szó esik viszont azokról a kütyükről, amiket állandóan magunknál tartunk. Pedig egy okosóra, egy laptop vagy egy telefon többet árul el rólunk, mint hinnénk! Az LG most összegyűjtötte, mire érdemes odafigyelnünk, ha a mobilunkkal is pozitív üzenetet szeretnénk közvetíteni magunkról.

 

 

 

Mindenkinek számít a külső

A telefon eredetileg csak egy hasznos eszköz volt a kommunikációra, ma már a gyártók viszont sorra dobják piacra a szebbnél szebb készülékeket és extra funkciókat. Éppen ezért a telefonok valódi divatkellékké váltak: az önkifejezés eszközévé, ami sokat elárul a személyiségünkről, státuszunkról, gondolkodásunkról. Nem véletlen, hogy az emberek elsősorban a külső alapján választanak készüléket! Egy kutatás szerint a technikai jellemzőknél is fontosabb szempont a készülék dizájnja, amikor telefont választunk magunknak. Gondoljunk csak bele: az, amit kiválasztunk, évekig minden nap része lesz a megjelenésünknek!

 

Tiszta udvar, rendes ház

Mind tapasztaltuk már, hogy a boltok polcain valahogy sokkal szebben csillognak a mobilok. A napi használattal akaratlanul is rengeteg szennyeződést viszünk át a kezünkkel a mobilunkra, így nem meglepő, hogy eredeti állapotát szinte soha nem látjuk viszont. Érdemes azonban odafigyelni a képernyő gyakori tisztítására, a tok és a fólia rendszeres cseréjére. Erre nem csak higiénés szempontból van szükség: a zsíros, ujjlenyomatos képernyő és az elszíneződött tok egyértelműen azt üzeni másoknak, hogy nem figyelünk oda a tárgyaink karbantartására.

 

Fő a biztonság

Hasonlóan negatív üzenete lehet annak, ha telefonunk képernyője hetekig-hónapokig leginkább egy pókhálóra hasonlít. Érdemes ezért strapabíró mobilt választani, és már a készülék megvásárlásakor beszerezni egy minőségi tokot és egy kijelzővédő fóliát. Ezzel amellett, hogy biztonságban tudhatjuk a telefonunkat, azt sugalljuk majd magunkról, hogy odafigyelünk a minket körülvevő tárgyakra.

 

Mutasd a csengőhangod, megmondom, ki vagy

Buszon vagy vonaton utazva, netán a tárgyalóteremben ülve könnyen megeshet, hogy egy elsőre szigorúnak tűnő személy telefonja váratlanul vicces, vagy akár gyerekes csengőhanggal szólal meg. Ne alapozzunk arra, hogy fontos helyzetekben lenémítjuk majd a telefonunkat! Válasszunk olyan csengőhangot, amit minden szituációban bátran vállalunk majd, hiszen egyes helyzetekben előfordulhat, hogy túl sok személyes információt árulunk el magunkról.

 

Szuperhasznos divatkellék

Egy klasszikusan elegáns, mégis különleges okostelefon azt üzeni, van stílusunk, nem félünk egyedinek lenni és választásainkhoz hasonlóan mi magunk is a minőséget képviseljük. Erre gondolt az LG is, amikor megtervezte eddigi legszebb telefonját, a VELVET-et, ami különlegesen szép hátlapjával és formavilágával nem csak hű társ, de igazi divatkiegészítő is. A telefon nem csak mutatós, de okos is: 48MP-es ultranagy felbontású kamerájával részletgazdag fotókat készíthetünk még mozgás vagy kedvezőtlen fényviszonyok mellett is, az audiofunkciók pedig a legkomolyabb zenekedvelőket sem hagyják cserben.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >