Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
PÁLYÁZAT A LÁNCZOS KORNÉL - SZEKFŰ GYULA ÖSZTÖNDÍJRA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. március 17.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott „Lánczos Kornél - Szekfű Gyula Ösztöndíj Alapítvány” Kuratóriuma pályázatot hirdet a városban élő, dolgozó, vagy a várossal szellemi kapcsolatban álló alkotók, kutatók, művészek számára.

 

Pályázhatnak egyének, alkotók és alkotóközösségek az elméleti és az alkalmazott tudományok minden ágában, eredeti, máshol nem publikált, másutt még nem hasznosított pályaművekkel, pályatervekkel, kiemelkedő szellemi értékeket teremtő, tartalmazó művészeti alkotásokkal. Az ösztöndíj elsősorban magát az alkotó tevékenységet kívánja segíteni. Tanulmányi ösztöndíjat a kuratórium nem adományoz.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2009. április 30.

Az ösztöndíjak odaítéléséről, összegéről, folyósításának módjáról - szükség esetén független szakértők véleményének kikérésével - a Kuratórium zárt ülésen dönt.

Az ösztöndíj folyósítása a következők szerint történik: Az ösztöndíj elnyerése után 25-25 %-ot negyedévenként utal át a Kuratórium, a megítélt összeg 50 %-át a pályamunka elbírálása után fizetjük ki. Az ösztöndíj adómentes. A díj átadására az augusztus 20-i ünnepségekhez kapcsolódó nyilvános kuratóriumi ülésen kerül sor.

Az ösztöndíjjal kapcsolatos információ kérhető: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Közművelődési Irodáján, Székesfehérvár, Városház tér 1. I.em. 55. Tel: 316-589 Percze Ilona E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=914&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >