Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Augusztusi programok a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 07.
Az Útkereső Filmklub vetítésével, Mohai Gábor verses irodalmi estjével, gyerekeknek és felnőtteknek is szóló kézműves nappal, játékos családi rendezvénnyel és DIÓ-val, azaz Demencia Információs Órákkal várja vendégeit augusztusban a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház.

 

 

Izgalmas, érdekes programösszeállítást kínál augusztusra a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház.

Augusztus 12-én, szerdán 10.00 órakor kezdődik a Felfedezem a világot – Csak játékosan című foglalkozás játékkal, mozgással, alkotással és zenével. Kamarás Emese várja az anyukákat, apukákat 2-3 éves kisgyermekeikkel együtt.

Augusztus 12-én, szerdán 19.30 órától folytatódik az Útkereső Filmklub. Ezúttal a Vétlen Baltazár című, 1966-ban készült francia-svéd filmdrámát vetítik, jó idő esetén a díszudvaron, rossz időben pedig a Szent László teremben. A belépés díjtalan, de jó szívvel várják a támogatásokat.

Augusztus 13-án, csütörtökön 14 és 16.30 óra között Furfangos kezek címmel jelentkezik a kötő-horgoló kör. Gyerekek és felnőttek is találnak kreatív, jó hangulatú elfoglaltságot.

Augusztus 13-án, csütörtökön 16.00 órakor újabb állomásához érkezik a DIÓ, azaz a Demencia Információs Órák a Katolikus Szeretetszolgálat szervezésében. A téma ezúttal: Az egészséges táplálkozás idős korban.

Augusztus 25-én, kedden 18.00 órakor Mohai Gábor előadóművész, rádiós műsorvezető érkezik a Kihűlt világ című, önálló verses irodalmi estjével. Az eseményen magyar költők művei hangzanak el, a belépés díjmentes.

További részletek olvashatóak a www.szentistvanmuvelodesihaz.hu portálon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >