Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Jótékonysági tetoválás és baráti találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. augusztus 07.
Különleges jótékonysági akciót hirdetett az Edon Ink. A székesfehérvári tetoválószalon augusztus 8-án, szombaton egy baráti találkozót szervez, amelynek keretében a koronavírus-járvány időszakát megörökítő tetoválásokat varr Kiss Edina. A napi bevételt az Arany János Módszertani Intézmény Autista csoportjának és a Kóborka Állatmenhelynek ajánlják fel a szervezők. Azok, akik nem akarnak tetoválással távozni, de szívesen segítenének, támogatójegyet válthatnak, amely tombolajegyként is szolgál.

 

 

Jótékonysági akciót hirdetett az Edon Ink tetoválóstúdió. Mint az Kiss Edinától megtudtuk, sokan jelezték felé a karantén ideje alatt, hogy valamilyen formában szeretnék megörökíteni ezt az időszakot. Ezért kollégáival úgy döntöttek, hogy a karantén után, augusztus 8-án egy jótékonysági tattoo és piercing baráti találkozót szerveznek.  Erre az alkalomra Kiss Edo készített pár mintát. A napi bevételt és a támogatói jegyekből befolyt összeget az Arany János Módszertani Intézmény Autista csoportjának és a Kóborka Állatmenhelynek ajánlják fel.  A támogatói jegyek egyben tombolaként funkcionálnak, értékes nyereményeket sorolnak ki a nap során.

A szombaton 10 órakor kezdődő eseményen a gyermekeknek szóló programok mellett a résztvevők az autizmusról és az állatvédelem fontosságáról is hallhatnak egy-egy rövid előadást. További részletek a szervezők közösségi oldalán találhatók.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >