Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Pótfelvételi augusztus 9-ig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. augusztus 07.
Pótfelvételi lehetőségeket kínál a 2020/2021-es tanévre a BCE Székesfehérvári Campusa, az ÓE Alba Regia Műszaki Kara és a Kodolányi János Egyetem. Idén először az alapképzések esetében államilag finanszírozott helyekre is pályázhatnak a hallgatójelöltek. A székesfehérvári képzésekre augusztus 9-ig, a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet jelentkezni.

 

 

Azok, akik nem jelentkeztek felsőoktatásba, vagy egyetlen megjelölt szakra sem nyertek felvételt, a 2020/2021-es tanévre pótfelvételivel jelentkezhetnek a székesfehérvári képzésekre, legkésőbb augusztus 9-ig. Idén először az alapképzések esetében államilag finanszírozott helyekre is pályázhatnak a hallgatójelöltek a költségtérítéses képzések mellett; ez a BCE és az ÓE helyi kínálatát érinti.

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán a gazdálkodási és menedzsment, a pénzügy és számvitel, valamint turizmus-vendéglátás szakokra várnak hallgatókat.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán a nappali alapképzések között földmérő és földrendező mérnöki, gépészmérnöki, mérnökinformatikus, műszaki menedzser, továbbá földmérő és földrendező mérnöki szakokra lehet jelentkezni. A felsőoktatási szakképzésre mérnökinformatikus jelölteket várnak, valamint mérnökinformatikus mesterképzésre is hirdettek felvételt. 

A Kodolányi János Egyetem képzései közül több előadó-művészeti szakra, ezenkívül emberi erőforrások, szociális munka, turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment és közösségszervezés szakokra is várnak jelentkezőket.

A pótfelvételiről szóló legfrissebb információk a
https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/20P_meghirdetes oldalon találhatóak. Jelentkezni kizárólag az elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >