Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vivaldi- és Mozart-dallamok csendülnek fel a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: ARSO   
2020. augusztus 14.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar tagjai ismét Sziget-koncertre várják a zenekedvelőket a Csónakázó-tónál. Szombaton este Vivaldi négy hegedűre írt versenyműve, Mozart g-moll szimfóniája és Fauré Pavane című remeke csendül fel. Az est hangversenymestere Selmeczi Gábor lesz.

 

 

A júliusi előadáshoz hasonlóan a tó körül alakítanak ki nézőtereket, és ezúttal is lesz lehetőség csónakokból hallgatni a zenészek előadását. A koncert ingyenes lesz, szeretettel várják a zenekedvelőket!

Csónakot a Vitál Clubnál lehet bérelni:
- 1 db 4 személyes csónak bérleti díja elővételben 1500 Ft, a helyszínen 2000 Ft (függetlenül attól, hogy hányan ülnek benne).
- Elővétel: Vitál Club Sportáruház (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tónál található kikötőben naponta 10-18 óra között. 
- Ezenkívül a Vitál Club kenuit, és kajakjait díjmentesen használhatják a koncert ideje alatt, melyet érkezési sorrendben foglalhatnak el, kezdés előtt fél órával. Javasolt a sportos öltözék és a puha talpú cipő. A bérlés további részleteiről a felsorolt elérhetőségeken lehet érdeklődni: Szipola Antal  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; (+36) 22 322-993; (+36) 30 450 9210; www.vitalclubsportaruhaz.hu Az esemény esőnapja: augusztus 16-a, vasárnap 19.30 óra.

A koncertről további részletek a https://arso.hu/events/sziget-koncert-ii/ oldalon olvashatók. 
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >