Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szeptemberi programok a Gárdonyiban
Szeptemberi programok a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. szeptember 04.
Szeptemberben is színes és hasznos programokat kínál a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A szervezet bemutatkozik a szeptember 12-én tartandó Civil Napon, de visszatér a Gárdonyiba a közkedvelt Macskatéka Olvasóklub, lesz Mesekincstár és a NépmesePont 2. születésnapjára is különleges programmal készülnek.

 

 

Az ősz beköszöntével, szeptembertől újra beindul az élet a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, színes programkínálattal, megújult foglakozásokkal készülnek a látogatóknak.

Szeptember 7-én, hétfőn 20 órára a művelődési ház előtti térre várják a filmrajongókat, ahol a FehérvArt Kertmozi következő állomásán a Seveled című filmet vetítik majd. Az ingyenes rendezvény esőnapja szeptember 9-e.

Szeptember 12-én, szombaton a Civil Napon az intézmény is kitelepül a Zichy ligetbe: a bemutatkozás mellett könyvcsereponttal, szöszmötölő kézműves sarokkal, táncházzal, mesemondással és szüreti fotósarokkal várják majd a kilátogatókat 9 és 15 óra között.

Szeptember 17-én, csütörtökön a Macskatéka Olvasóklub gyűlik össze újra a házban. A találkozó témája ezúttal Kimberlie Hamilton Menő macskák című könyve lesz. A 17 órakor kezdődő foglalkozásra – ahogy mindig, most is – az általános iskolásokat várják.

A Székesfehérvári NépmesePont Óperencia Programjában sor kerül egy mesepedagógiai workshopra Bajzáth Mária pedagógussal. A Népmesekincstár mesefoglalkozás eszközeit és módszereit bemutató foglalkozást szeptember 23-án, szerdán 11 és 15.30 óra között rendezik. Ugyanezen a napon 17 órakor, a 91. Ünnepi Könyvhét keretén belül kezdődik majd a mesepedagógus Gingalló című könyvének bemutatója is.

A szeptembert pedig egy hatalmas születésnapi bulival zárja a Gárdonyi: 2 éves lesz ugyanis a Székesfehérvári NépmesePont. A partyra szeptember 28-án, hétfőn 16.30 órától kerül majd sor.

A művelődési ház programjai ingyenesek, de előzetes bejelentkezéshez kötöttek. Részletes információ a ház Facebook-oldalán olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >