Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kulturális Örökség Napja2020 – Séta a székesegyházban
Kulturális Örökség Napja2020 – Séta a székesegyházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 11.
A Kulturális Örökség Napjai program keretében nyílt nap lesz a Szent István-székesegyházban. Szeptember 19-én, szombaton 10 órától 16 óráig indulnak csoportok a Szent Anna-kápolnától. Az eseményre a létszámkorlátozás miatt regisztrálni kell a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 

 

A Kulturális Örökség Napjai az Európai Örökség Napok (European Heritage Days) magyarországi eseménysorozata, amelyet immár ötven országban rendeznek meg évről évre. Magyarországon is több száz érdekes műemléket tekinthetnek meg az érdeklődők, akik egy-egy izgalmas programon vagy tematikus sétán is részt vehetnek. Székesfehérváron számos helyszínen várják értékes programokkal a látogatókat.

A Szent István-székesegyház is kinyitja kapuit szeptember 19-én a csoportokban érkező látogatók előtt. A Bazilikába 10 órakor indul az első vezetett séta, amelyre a létszámkorlátozás miatt regisztrálni kell szeptember 16-ig a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

A csoportok a Szent Anna-kápolnától indulnak: 10:00, 11:00, 12:00, 14:00, 15:00, 16:00 órakor.

A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy zárt cipőben érkezzenek. A sétán megfelelő egészségi állapotban vehetnek részt, a maszk viselése kötelező.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >