Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Őszi séta a Sóstón
Őszi séta a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. szeptember 11.
Folytatódik a varázslatos ökotúrák sorozata a Sóstó Természetvédelmi Területen. Most szombaton 10 órától az őszi természetet csodálhatják meg az érdeklődők egy vezetett túra keretében.

 

 

A természet minden napszakban és évszakban csodálatos, de az okker, a zöld és a vörös árnyalataiban pompázó lombkoronák valahogy talán mégis a legkülönlegesebbek! A hőség enyhülésével, ősszel az élővilág aktívabbá válik, előbújnak a nádasból a vízimadarak. Ennekna környezetnek a megcsodálására lesz lehetőségük azoknak, akik részt vesznek a páratlan szépségű Sóstó Természetvédelmi Területen rendezett első őszi ökotúrán szeptember 12-én, szombaton körülbelül 10 órától.

A program a Látogatóközponttól indul, itt kell előzetesen regisztrálni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a +36 22/202-373, +36 70/ 66 99 010 telefonszámok bármelyikén. A felnőtt belépőjegy 1.500 forint, 8 év alatti gyermek esetében 100 forint, a nyugdíjasok, a diákok és a fogyatékkal élők féláras kedvezményt kapnak, de van családi jegy is 3.500 forintért, minimum két felnőtt és két gyermek esetén. Fontos, hogy a Látogatóközpontban csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A szervezők kérik, hogy a résztvevők a 10 órás indulás előtt minimum 10 perccel előbb érkezzenek meg a helyszínre.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt az őszi díszben pompázó Sóstóra!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >