Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow JUBILEUMI HANGVERSENYBÉRLETET ADOMÁNYOZ A VOX MIRABILIS A FRICSAY-DÍJASOKNAK
JUBILEUMI HANGVERSENYBÉRLETET ADOMÁNYOZ A VOX MIRABILIS A FRICSAY-DÍJASOKNAK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. szeptember 11.
Ajándék hangversennyel, ősbemutatókkal, különleges, eddig nem látott produkciókkal készül a Vox Mirabilis kamarakórus a jubileumi 10. évadra is, -betartva az egészségügyi és biztonsági előírásokat.

 

A zene olyan örömöt okoz, amelyet az emberi természet nem nélkülözhet.” (Confucius)

 

A „Fricsay Richárd Zenei Díjat” Székesfehérvár zenei életében több éven keresztül kifejtett kiemelkedő zenei munkásságával maradandót alkotó székesfehérvári zenetanárnak, karnagynak, zenei előadóművésznek, együttesnek, közösségnek adományoznak.

A Vox Mirabilis Kamarakórus is szeretné tiszteletét kifejezni ezen személyek, együttesek felé, ezért megbecsülésük jeleként a díjazottaknak Vox Mirabilis Hangversenybérletet ajándékoz -" immár hagyományosan - minden évben. Az ajándék hangversenybérletet személyesen juttatják el mindenkihez, aki 2002 óta megkapta Székesfehérvár legmagasabb zenei díját.

"A kamarakórusnak fontos, hogy a város elismert zenei vezetői, díjazottjai kiemelkedő helyet foglaljanak el Székesfehérvár zenei életében." - nyilatkozta honlapunknak Zemlényi Katica, a kórus karnagya - "Nagy reménnyel, ajándék hangversennyel, ősbemutatókkal, különleges, eddig nem látott produkciókkal készülünk a jubileumi 10. évadra is, betartva az egészségügyi és biztonsági előírásokat! Koncerjeinket mindenképpen megtartunk, akár online formában is. Az első koncert alkalmával (2020. 10. 03. 19:00 Jézus Szíve Templom) személyesen is köszöntjük a megjelenteket."

 

 

Székesfehérvár Városportál - Már kapható a Vox Mirabilis Kamarakórus  hangverseny-bérlete a 2020/21-es évadra

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >