Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Díjmentes mesepedagógiai workshop
Díjmentes mesepedagógiai workshop Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. szeptember 15.
Kisgyermekekkel és mesékkel foglalkozó szakembereket várnak a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár által szervezett mesepedagógiai workshopra. A szeptember 23-i ingyenes programon előzetes regisztrációt követően fogadják a résztvevőket.

 

 

Bajzáth Mária pedagógus, bölcsész, a Népmesekincstár Mesepedagógia Műhely szakmai vezetője lesz az előadó a szeptember 23-án, szerdán 11.30-tól 15.00 óráig tartó műhelymunkának a Gárdonyi Művházban található Székesfehérvári NépmesePonton. A kétszer kétórás programban népmeséken és népköltészeti alkotásokon, mozgásos és játékos tevékenységeken keresztül dolgozzák fel a következő témákat: félelem-biztonság, segítők-segítségkérés, a kíváncsiság, a kérdezés bátorsága, a hazugság, a lódítás és a képzelet.

A programon való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, valamint a 22/202-025—ös telefonszámon fogadja a NépmesePont.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >