Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szeptember 25-ig lehet jelentkezni az Alba Regia Ösztöndíjakra
Szeptember 25-ig lehet jelentkezni az Alba Regia Ösztöndíjakra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 23.
Idén is meghirdette a székesfehérvári diákokat támogató ösztöndíj pályázatait a város Önkormányzata. A kiírás szerint az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjra, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjra, valamint az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjára szeptember 25-ig lehet benyújtani a pályázatokat. A támogatásokat egy összegben kapják meg a nyertesek.

 

 

Székesfehérvár városa több módon is segíti a helyi fiatalok tanulmányi előmenetelét a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók terén egyaránt. Ennek jegyében az Önkormányzat ismét meghirdette az Alba Regia ösztöndíj pályázatokat.

A 2020/2021-es tanév első félévére az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj összege 40.000 forint, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjé 75.000 forint, míg az az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj 25.000 forint. A pályázatokat zárt borítékban vagy postai úton kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal számára szeptember 25-én, pénteken 13 óráig. Az elbírálás határideje október 30., a nyerteseknek az Önkormányzat egy összegben, banki átutalással folyósítja a támogatásokat. 

A részletes pályázati felhívások és a szükséges adatlapok, dokumentumok letölthetőek Székesfehérvár honlapjáról.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >