Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Országos, kreatív pályázat népszerűsíti a klímabarát közlekedést
Országos, kreatív pályázat népszerűsíti a klímabarát közlekedést Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. szeptember 21.
Idén is meghirdette a „Klímabarát közlekedés mindenkiért!” című kreatív pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A közlekedési-környezetvédelmi kreatív kiíráson székesfehérvári alkotók, családok, városi közösségek is részt vehetnek rajzaikkal, fotóikkal és egyéb alkotásaikkal, korosztályi megkötés nincs. A pályaműveket elektronikus úton lehet benyújtani 2020. október 20-ig a Közlekedéstudományi Intézet honlapján keresztül.

 

 

A beküldendő pályázati anyagok valós vagy elképzelt, zéró és alacsony kibocsátású, klímabarát közlekedési megoldásokat mutathatnak be a városias környezetben. Azt is ábrázolhatják, hogy személyes döntéseink miként segíthetik elő vagy gátolhatják a természetes és épített környezet védelmét, az emberi egészség megőrzését. Az alkotások megmutathatják, hogy a településeken, így Székesfehérváron belül kisebb-nagyobb távolságokat rendszeresen meg lehet tenni anélkül, hogy autóba ülnénk, akár gyalog vagy kerékpárral is. A művek felhívhatják a figyelmet a mindennapi mozgás kedvező hatásaira, hasznos élettani következményekre.

A pályázaton az óvodás korosztálytól a felnőttekig bárki elindulhat, várják akár egész családok, iskolai csoportok jelentkezését Székesfehérvárról is. Az elkészült műveket digitális formában, a KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET HONLAPJÁN keresztül lehet benyújtani 2020. október 20-ig, ugyanitt található a részletes pályázati kiírás. A legjobban sikerült pályamunkák alkotóit a minisztériumok és a támogatók által felajánlott díjakkal jutalmazzák. Az eredményről e-mailben értesítik a nyerteseket, a nyereményeket pedig postai úton juttatják el a díjazottakhoz.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >