Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jól haladnak a munkálatok a Jákyban
Jól haladnak a munkálatok a Jákyban Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs-Molnár Diána   
2020. szeptember 28.
Korszerű informatikai eszközökkel felszerelt, digitális földmérő terem készül a Székesfehérvári SZC Jáky Technikumban. A 20 millió forint összértékű beruházás keretében elkészült tantermet október végén vehetik birtokba a diákok.

 

 

Jól halad a Jáky József Technikum nagyszabású beruházása: a vártnál előbb készülhet el az a digitális földmérő terem, amely több mint 20 millió forintból valósul meg. Befejeződtek az építési munkálatok, a bútorok már megérkeztek, az informatikai eszközök beszerzése pedig már folyamatban van, így október végére minden adott lesz ahhoz, hogy átadásra kerüljön az új, XXI. századi digitális oktatóterem.

Az oktatóteremhez új, informatikai rendszert is ki kellett építeni az iskolában: a diákok ezentúl világszínvonalú szoftvereken tanulnak majd, amelyeket a forgalmazók rendkívül kedvezményes áron biztosítottak az iskola részére.

A beruházást több mint 15 millió forint miniszteri támogatásból, valamint a Székesfehérvári Szakképzési Centrum 5 millió forint saját forrásából valósul meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >