Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győztes rajt Gelencsér Balázzsal
Győztes rajt Gelencsér Balázzsal Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2020. szeptember 28.
Hosszas várakozás után elrajtolt számunkra is a férfi röplabda NB I Liga alapszakasza, ráadásul győzelemmel mutatkozott be tétmérkőzésen az új vezetőedző, Gelencsér Balázs. A 2. fordulóban a Sümegi RE-t fogadta a MÁV Előre-BERICAP és 3:0-ra felülmúlta.

 

 

Kholman, Szőke és Szentesi nélkül, de két debütálóval, Kulcsár Adriánnal és Denin Oleksijjel a keretben kezdte a vasutas klub a sümegiek elleni bajnoki találkozót. Az első szett sok izgalmat nem hozott, magabiztosan játszva, végig többpontos fölényt kialakítva nyert 25:19-re Gelencsér Balázs vezetőedző gárdája. (1:0)

A második felvonás végeredményben még simább volt, a játék képében viszont kevésbé: Holdinger Szilárd sümegi együttese nagyot harcolt, aminek hol döntetlen, hol vendégelőny lett az eredménye. A szett hajrájában sikerült a MÁV-nak jobban összpontosítani, s végül 25:17-re nyert. (2:0)

A harmadik etapban látottak az első és a második játszmából is örökölt momentumokat, de ami hazai szempontból a legfontosabb, ezúttal is Stefanovics Krisztiánék bírták jobban a végjátékot: 25:21-re behúzták a játékrészt, s megszerezték szezonbeli első bajnoki mérkőzésükön első győzelmüket. (3:0)

Férfi röplabda NB I Liga alapszakasz, 2. forduló:

MÁV Előre-BERICAP – Sümegi RE 3:0 (19, 17, 21)

Székesfehérvár, 50 néző. Vezette: Nagy L., Villás.

MÁV: Denin, Neukum,. Tóth K., Salazar, Kulcsár, Stefanovics. Csere: Takács (libero), Náhol. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Sümeg: Nagy P., Fekete, Óhidi,. Miklósi-Sikes, Péter, Majer. Csere: Szabó P. (liberó), Turcsics. Vezetőedző: Holdinger Szilárd.

A mérkőzés alakulása: 1. szett: 5:2, 12:5, 18:13, 25:19. 2. szett: 1:1, 4:3, 6:5, 11:12, 13:13, 20:17. 3. szett: 1:0, 7:4, 11:9, 20:18.

Gelencsér Balázs: “Nagyon örülünk a háromszettes győzelemnek, de kicsit csalóka az eredmény, mert a szettekért meg kellett küzdeni rendesen. Nem adta meg magát könnyen a Sümeg. Ebből is látszik, hogy csak maximális koncentrációval tudunk meccseket nyerni”

Holdinger Szilárd: “Sajnos kijött, amitől féltem, a csapat nagy részének ez volt a hatodik meccse a héten. Fejben nem bírták, ez látszott is a játékon. A tudással nincs baj, mentálisan kell erősödni.”

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >