Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szülőakadémia – online műhelymunka-sorozat szülőknek
Szülőakadémia – online műhelymunka-sorozat szülőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. október 08.
A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári tagszervezeteként működő SZÉNA Egyesület a Családokért szervezésében, három témában indul ingyenes műhelymunka a szülők számára. Az online foglalkozások keretében bemutatásra kerülnek jó gyakorlatok, lehetőség lesz új ismeretek megszerzésére és saját tapasztalatok megosztására is.

 

 

A 25 éves SZÉNA Egyesület a járvány alatt még komolyabban feladatának tekinti a családok támogatását. Ennek most három alkalommal a nagymúltú SZÜLŐAKADÉMIA ad teret. A programsorozat témánként 2-2 alkalommal biztonságos módon, ONLINE fog megvalósulni a ZOOM alkalmazáson keresztül. Az első két alkalomból álló foglalkozás témája a párkapcsolat központú szülésfelkészítés lesz, ahol többek között szó esik arról, hogyan befolyásolja a pár életét a kicsi érkezése, hiszen a megváltozó idő-, pénz- és energiagazdálkodás, és a figyelem "újra-elosztása" nagyon új helyzetet teremthet a párkapcsolatban. A foglalkozásokat október 28-án és 29-én Séllei Györgyi vezeti.

A programsorozat második részének címe a „Gyermekem a mesehősöm”. November 11-12-én a téma szakértőjétől, Bakos Istvántól a résztvevők segítséget kapnak abban, hogy milyen vezérfonal vezet a gyermekükhöz, hogy tudják támogatni őt tanulásában, konfliktusaiban, döntéseiben.

November 25-én és 26-án a sokakat érintő, kényes téma a gyermeki hiszti kerül terítékre. A foglalkozások során Németh Ádám vezetésével megvizsgálják, hogy mi zajlik hiszti közben a gyermekben, és milyen lehetőségek vannak kezelni, illetve hogyan óvhatjuk meg ekkor őt és magunkat.

A programokról bővebb információ olvasható a SZÉNA Szülőakadémia facebook esemény oldalán: https://www.facebook.com/events/352877202630771

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet mindhárom programra külön-külön szükséges megtenni. Jelentkezni lehet a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

A programsorozat a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány együttműködésével valósul meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >