Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Óperenciás Mesemondó Verseny
Óperenciás Mesemondó Verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 09.
Ismét meghirdette a Fejér Megyei Értéknek nyilvánított Óperenciás Mesemondó Versenyét a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A megyei általános iskolások október 22-ig jelentkezhetnek, a válogatókat és a döntőt is november közepén tartják. A legjobb mesemondók értékes jutalomban részesülnek.

 

 

A járványhelyzet miatt márciusról novemberre halasztotta a XIX. Óperenciás Mesemondó Versenyt a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A megmérettetésen Fejér megyében élő általános iskolások vehetnek részt egy szabadon választott magyar népmese maximum öt perces előadásával.

A válogatók november 11-12-én lesznek, míg a döntőt november 13-án tartják az intézményben, mindhárom napon 14 órai kezdettel. A mesemondókat három korcsoportban 1–2., 3–4. és 5–8. osztályos bontásban értékeli a zsűri. A legjobban szereplő mesemondókat könyv- és tárgyjutalomban részesítik, illetve városi közönség előtti alkalmi fellépést biztosítanak számukra. Jelentkezni október 22-ig az iskolákban, vagy közvetlenül a művelődési házban az  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges    e-mail címen lehet.


További részletek  az intézmény honlapján olvashatókhttp://www.ggmuvhaz.hu/2020/09/30/xix-operencias-fejer-megyei-mesemondo-verseny-felhivas/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >