Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Aranyló búzaszemek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 23.

ImageA Magyar Alkotók Internetes Társulása Közhasznú Egyesület és a Hegyaljai Alkotók Társulása Egyesület Radnóti Miklós születésének 100. évfordulója és a Kazinczy Ferenc emlékév alkalmából „Aranyló búzaszemek” címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi és képzőművészeti alkotások megszületésére. A nyertesek jutalma az Aranytoll-díj, az Aranypróza-díj, a Bor István Iván-díj és az Aranyfotó-díj, amelyekhez tárgyjutalom is társul.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:

1. Vers: max. 40 sor - kézzel írott pályázatot nem fogadnak el 

2. Próza: max. 4 oldal Times New Roman 12-es betűnagyság esetén. - kézzel írott pályázatot nem fogadnak el

3. Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum 10x13-as nagyságban, 4. fotó: A/4-es méretben.

A pályázat jeligés, kérik azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, esetleg telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül. A pályázat beküldhető e-mailben is (kivéve fotó és festmény-grafika), de ebben az esetben a pályázó adatait akkor is el kell küldeni postai úton a jelige megjelölésével.

A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadnak el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé. A pályázó több jeligével is nevezhet. Pályázati anyagot nem küldenek vissza.

Nevezési díj HAT-MAIT tagoknak jeligénként 500 Ft, nem tagoknak 750 Ft, melyet levelezési címükre vagy a folyószámlájukra kérik befizetni.

A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt:

A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat. Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módjukban elfogadni.

A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal, valamint az első helyezettek az azonos címmel megjelenő antológiánkban 1 oldallal lesznek jutalmazva.

Díjak:

vers kategória: Aranytoll-díj; próza kategória: Aranypróza-díj; festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj; fotó kategória: Aranyfotó-díj. A 4-5-6. helyezettek oklevélben és tárgyjutalomban részesülnek.

A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2009. június 30.

A díjkiosztó várható helye és időpontja: Tiszalúci ÁMK, 2009. augusztus 28. A helyezettek postai értesítést kapnak.

Postai cím: MAIT Közhasznú Egyesület, 3565. Tiszalúc, Hunyadi u. 20. E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , http://mait2001.freeweb.hu. S

zámlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259-10002924. Átutalás esetén kérnek mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >