Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pályázatot hirdet a FEMETA Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 13.
A Magyar Királyi 17-es honvéd gyalogezred a témája annak a kreatív pályázatnak, amelyet középiskolások számára hirdetett meg a Fejér Megyei Tartalékos Alapítvány, a MATASZ Fejér Megyei Szervezete, a Honvéd Hagyományőrzők Székesfehérvári Szervezete és a Wathay Bajtársi Egyesület. Az elkészített anyagokat október 15-én, csütörtökig várják.

 

 

Négy székesfehérvári civil szervezet pályázatot írt ki a Magyar Királyi 17-es honvéd gyalogezred történetének feldolgozására a Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz tartozó középiskolák diákjai számára.

A Fejér Megyei Tartalékosokért Alapítvány (FEMETA), a MATASZ Fejér Megyei Szervezete, a Honvéd Hagyományőrzők Székesfehérvári Szervezete (HOHE) és a Wathay Bajtársi Egyesület célja a kiírt pályázattal az, hogy a diákok megismerjék Székesfehérvár egykori legendás háziezredének történetét.

A pályázatra rövidfilmet, videót, ppt. előadást és már, egyedi módon megjelentetett anyagot várnak a diákoktól. Bővebb információ a MATASZ Fejér Megyei Szervezetének Facebook-oldalán olvasható.

Beadási határidő: 2020. október 15. (csütörtök)

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >