Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
LÁRKE segédeszköz pályázati felhívás 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 15.
A pályázatot hirdet a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete rendes tagjainak az életvitelt megkönnyítő segédeszköz-vásárlás támogatására. A támogatási keretösszeg az adó egyszázalékból és a Katona Károly Alapból biztosított, tájékoztatott az egyesület.

 

 

A Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete pályázatot hirdet rendes tagjainak, amellyel támogatást igényelhetnek – kizárólag a látássérültek számára – életvitelt könnyítő segédeszköz vásárlásához. Pályázni az alábbi csoportokba tartozó segédeszközökre lehet: nagyítók, speciális szemüvegek, televízióra és számítógépre csatlakoztatható elektronikus nagyító eszközök, informatikai eszközök (szkenner, notebook, monitor), mobiltelefonok, beszélő konyhai és egészségügyi, illetve egyéb eszközök (pl. vérnyomás- és vércukorszintmérő, lázmérő, konyhai- és személymérleg, színfelismerő, címkéző toll stb.), beszélő- és Braille-órák, zsebórák, fejlesztő játékok, fehérbotok, vakvezetőkutyák élelmezésével összefüggő költségek, tartásukkal kapcsolatos eszközök, egészségügyi ellátásukhoz kapcsolódó kiadások. A támogatás mértéke függ a pályázók számától, az igényelt eszközök értékétől. A támogatási összeg kifizetésére csak akkor van lehetőség, ha az igényelt segédeszköz számlája 2020. január 1. és 2020. november 30. napja között keletkezett, és ezt a vásárlást igazoló, a pályázó nevére kiállított készpénzfizetési vagy átutalásos (ÁFA-s) számlát a megjelölt határidő leteltéig benyújtja.

A LÁRKE elnöksége a támogatott eszköz meglétét ellenőrizheti. A pályázati támogatásból finanszírozott eszköz tulajdonjoga három évig másra nem ruházható át. Pályázni írásban, a hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati adatlapon lehet. Az elbíráláskor előnyt élveznek az egyszemélyes háztartásban élők, a szintén látássérült házas- vagy élettárssal, illetve más látássérült családtaggal élők, halmozott fogyatékossággal élők, időskorúak, valamint a gyermeküket egyedül nevelő látássérült személyek.

A pályázatokat a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. postacímére, valamint a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címre várják. Beérkezési határidő: 2020. október 26. (hétfő). A beérkezett pályázatokat a LÁRKE elnöksége által felkért bíráló bizottság 2020. november 9-ig bírálja el.

További részletek a www.larke.hu oldalon találhatóak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >