Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Különleges képzőművészeti foglalkozásokra várják a vendégeket
Különleges képzőművészeti foglalkozásokra várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 15.
Műhelyfoglalkozásokkal folytatódik a NÉGYEK című képzőművészeti kiállítás október 17-én, szombaton, a Pelikán Galériában. Lesz kreatív festés, gipszöntés és egyedi lenyomatok készítése a legkülönfélébb technikákkal. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket pénteken 14 óráig várják.

 

 

Szeptember 25-én nyílt meg a Pelikán Galériában négy képzőművész, Pinke Miklós festő, Rohonczi István szobrász, Szarka Tamás keramikus és Varga Gábor Farkas grafikus közös kiállítása. Négy különböző látásmód és felfogás, de a közösen megteremtett atmoszféra lehetőséget nyújt betekintésre, rálátásra a kortárs művészet egy-egy szeletére.

Október 17-én, szombaton 11-től 15 óráig interaktív módon, különleges közös alkotásba vonják be a közönséget a művészek. A műhelyfoglalkozások keretében Pinke Miklós vezetésével lesz kreatív festés, képalkotás valódi tárgyak, illetve reprodukciók inspirációjának segítségével, akril technikával. Szarka Tamás irányítása mellett negatív ábrázolásokat készítenek a résztvevők agyaglapba organikus és geometrikus elemek felhasználásával, amit gipszöntéssel átfordítanak pozitív plasztikus képpé.  Varga Gábor Farkas közreműködésével pedig egyedi lenyomatok készülnek különféle grafikai eljárások segítségével, és kísérletezhetnek is a résztvevők monotípia, papírmetszés és anyagnyomtatás technikákkal.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen jelezzék részvételi szándékukat október 16-án, pénteken 14 óráig. A program a járványvédelmi szabályok betartásával zajlik.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >