Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Cigicsikkmentes október kihívás
Cigicsikkmentes október kihívás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 14.
Székesfehérváron is több helyszínen láthatóak a JÖN, azaz a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány óriásplakátjai, amelyek októberi kihívásukra hívják fel a figyelmet, és kérnek csatlakozásra minél többeket.

 

 

„A csikk eldobása nemcsak városképromboló, hanem környezetszennyező is. Ne dobd el!” Ezzel a kéréssel fordul a JÖN Alapítvány Cigicsikkmentes október című országos felhívásában a lakossághoz. A kihívással egybekötött hónap célja a figyelemfelhívás a cigicsikkek és egyéb dohányzásból visszamaradt hulladékok környezetszennyező hatására, valamint ezen hulladék környezettudatos elhelyezésének módjaira.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány egész éves tevékenységeként Cigicsikkmentes Magyarország! kampányt folytat, amiben rendszeresen felhívják a lakosság figyelmét a környezetszennyezés megelőzésére. Több saját kezdeményezéssel is előállnak, valamint a szervezet működteti a Hulladékvadász oldalt is.

Székesfehérváron is több óriásplakát látható az októberi kihívásról, valamint a JÖN honlapján is szemléletformáló cikkeket, figyelemfelkeltő videókat, illetve a hulladékelhelyezésre alternatívákat kínáló ötleteket találhatnak az érdeklődők.

Részletes információk: https://jonalapitvany.hu/cigicsikkmentes-magyarorszag/

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >