Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Az AFKC meccse ismét elmaradt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 14.
A Kisvárda elleni meccset koronavírus érintettség miatt kellett elhalasztania az Alba Fehérvár KC NB I-es női kézilabda csapatának, majd jött a válogatott program miatti szünet, így szeptember 24. után készült tegnap este pályára lépni újra a bajnokságban a gyengén szereplő alakulat. De csak készült, mert most éppen az aktuális ellenfél, a Békéscsaba egyik játékosáról derült ki, hogy fertőzött, ezért az egész csapatot karantén alá vonták.

 

 

Tulajdonképpen lassan totális káoszba fullad ez a pontvadászat is, ahogy a férfi kosarasoké és a jégkorongosoké (ERSTE Liga), mivel akad olyan csapat, amely 5-6 találkozón is túl van, míg olyan is, amelyik még egyetlen mérkőzést sem tudott lejátszani (pl. éppen az Alba kosarasai vagy a Fehérvári Titánok hokisai), így teljességgel lehetetlen megjósolni, hogy mikor tudják a klubok a rengeteg elmaradást pótolni, ha pedig nem sikerül, akkor vajon hogyan, mi alapján lesz végeredmény?
 
Merthogy lehetnek, s szinte biztosan lesznek is olyan egyletek, amelyek jövő nyárig le tudnak minden meccset játszani, miközben olyanok is, amelyek nem, márpedig így végeredményt hirdetni nem lehet, csak adminisztratív módon, amivel sokaknál kicsapnák az illetékesek a biztosítékot. Szóval, lesz itt kérem izgalom, bőven, meccsek nélkül is. Mindazonáltal nagyon szurkolunk, hogy rendeződjön a helyzet és a pályán dőljenek el a helyezések és a nemzetközi szereplésre jogosító pozíciók, ne a zöld asztalnál, ahogy a tavasszal lefújt idények esetében, pocsékba hajítva több csapat jó szereplését...
 
Némi éllel, de valósan kijelenthető: a LOTTÓ nyerőszámait könnyebben ki lehet találni, mint azt, hogy példának okáért az Alba férfi kosárlabdázói mikor játsszák le a halasztott meccseiket és a csapatban igazából hányan is fertőzöttek? Mert úgy tudjuk, hogy van egy hivatalos szám, mellette pedig további néhány olyan játékos, akik produkálták a koronavírus legjellemzőbb tüneteit, de a tesztjük negatív lett, így hivatalosan nem fertőzöttek. Akárhogyan is alakul, itt Nostradamus sem tudná  a tutit eltalálni, miközben az idő megy, a csapatok pedig a sok elmaradt és zárt kapus meccs miatt egyre szegényebbek lesznek, egyre többet buknak anyagilag is, aminek okán sok sportágban átrajzolódhatnak az erőviszonyok rövid idő alatt. Szurkoljunk, hogy ez a rémálom mihamarabb véget érjen!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >