Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Új időpontban a Vidi – FTC mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 21.
Új időpontban a Vidi – FTC rangadó – adja hírül nemrég megjelent cikkében a molfehervarfc.hu. Mint írják, az eredetileg november 1-jére, vasárnap 16.00-ra kiírt találkozót október 31-én, szombaton 19.30-kor rendezik. Dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán mondott köszönetet mindenkinek.

 

 

Az OTP Bank Liga 2020-2021-es szezonjában a 9. fordulóra sorsolták ki a MOL Fehérvár FC - FTC bajnoki rangadót, aminek eredetileg november 1-jén, 16.00-tól adott volna otthont a MOL Aréna Sóstó. Székesfehérvár polgármestere, Dr. Cser-Palkovics András korábban azzal a kéréssel fordult a klubokhoz, hogy a mérkőzést ne Mindenszentek napján játsszák le a csapatok, mivel a MOL Aréna Sóstó szomszédságában három köztemető is található, így kegyeleti okokból és a várhatóan nagy forgalom miatt sem lenne szerencsés az időpont. A két klub közös kérvényt nyújtott be az MLSZ-hez, hogy a találkozót szombaton rendezhessék, a Szövetség pedig elfogadta a változtatási kérelmet.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán értékelte a módosítást és mondott köszönetet mindenkinek: „Sportnyelven szólva: győzelem. Nyert a józan ész és a kegyeleti jog. Mindenszentek napján és Halottak napján sem lesz labdarúgó mérkőzés a Sóstón. Biztosítva lesz tehát, hogy méltóságteljesen emlékezhessünk szeretteinkre a temetőkben. A Vidi-Fradi rangadó új időpontja október 31. 19.30. Köszönöm annak a rengeteg embernek, akik kommentjeikkel, üzeneteikkel, megosztásaikkal segítettek elérni a mérkőzés időpontjának megváltoztatását. Köszönöm a kluboknak, hogy készek és képesek voltak megállapodni. Köszönöm a szövetségnek, hogy ezt végül elfogadta. A Fradinak sok sikert kívánok a BL-ben, a bajnokin meg persze: HAJRÁ VIDI!” 

Az október 31-i mérkőzéshez kapcsolódó további információkról a klub honlapján, a molfehervarfc.hu oldalon tájékozódhatnak a szurkolók és érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >