Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Őszi szünetben is Gárdonyi! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. október 27.
Az őszi szünetre is színes és hasznos programokat kínál a kicsiknek és a nagyoknak is a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár.

 

 

A szünetben is színes programokat kínál a gyerekeknek a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár:

Október 27-én, kedden 10 és 12 óra között gyermekfoglalkoztatót tartanak a 6-11 éves korosztálynak. A kétórás programon szakképzett pedagógusok lesznek a kicsikkel, akik mesét hallgathatnak, bütykölhetnek, kipróbálhatják az óriás társasjátékot, diafilmet nézhetnek és népi játékokat játszhatnak az intézmény családias környezetében. A programot október 29-én, csütörtökön is megtartják.

Október 27-én, kedden lesz még a Gárdonyiban Liget Műhely Olvasóklub és a Szabad Színház társulata is mond egy mesét a Népmeseponton. A Fazekasné Sin Gyöngyi által vezetett, 16 órakor kezdődő olvasóklub témája ezúttal Kafka Margit Színek és évek című műve lesz, míg a 16.30 órától látható bábelőadást az Aranyszőrű bárány ihlette.

Az őszi szünet idejére szervezett programok sorát a Tök jó nap zárja az intézményben. Október 31-én mesemondással és kézműves programokkal várják a családokat.

A művelődési ház programjai minden esetben előzetes regisztráció után látogathatóak. Részletes információ a ház Facebook-oldalán olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >