Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Titkos kalendárium - Fekete István-vándorkiállítás nyílik
Titkos kalendárium - Fekete István-vándorkiállítás nyílik Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 30.
Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár lesz a legelső állomása a Fekete István-vándorkiállításnak, melyet november 3-án, kedden 10.00 órakor nyitnak meg. A tablókat és az író személyes tárgyait felvonultató, Titkos kalendárium című tfárlat november 27-ig látogatható.

 

 

Számos ifjúsági könyv és állattörténet írója, a magyar erdész-vadász irodalom egyik legjelesebb alakja volt Fekete István. Imádott szülőfaluját, Göllét, a somogyi tájat és az egyszerű, ám annál nemesebb embereket számos örökérvényű regényben, novellában örökítette meg, emellett verseket is írt.

A Móra Könyvkiadó által szervezett Fekete István-vándorkiállításon láthatjuk a munkásságához köthető tablókat és néhány személyes tárgyát is. A tárlatot Emőd Teréz kurátor, Kovács Zsanett, a Móra Könyvkiadó marketingvezetője és Szilvási-Grund Helga, az intézmény igazgatója nyitják meg 2020. november 3-án, kedden 10.00 órakor. A kiállítás november 27-ig, a Könyvtár nyitva tartási idejében látogatható, csoportokat bejelentkezés alapján fogadnak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >