Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szülői minták, párkapcsolat, családalapítás – online előadás
Szülői minták, párkapcsolat, családalapítás – online előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 29.
Folytatja a családok testi, érzelmi és mentális egészségét célzó online előadás-sorozatát a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. November 4-án 18 órától arról lesz szó, hogy a szülői minták miként befolyásolják a párkapcsolatok kialakítását és a családalapítást. Tomek Noémi motivációs előadó számít az érdeklődők figyelmére.

 

 

Az élet egy véget nem érő iskola, és a gyermekkor a tanulás fő időszaka mindannyiunk számára. Kisgyermekként a szüleink segítségével tanulunk meg járni, beszélni, és tőlük tanuljuk meg alapvető viselkedésmintáinkat is. Minden szülő jót akar a gyermekének, ám – ennek ellenére – nem biztos, hogy pozitív értékekre tanítja. A cseperedő emberpalánta ugyanis nem csak azt mintázza le, amit a szülő szeretne, hanem azt is, amit inkább eltitkolna előle.

Az Egészségfejlesztési Iroda Facebook-oldalán november 4-én, szerdán 18.00 órakor kezdődő online előadáson arról lesz szó, hogy milyen módon tanul a gyermek a szülőtől, illetve milyen hatással vannak a szülők által mondott és mutatott viselkedésminták a későbbi párválasztásra, kapcsolati minőségekre és a családalapításra. Az előadást Tomek Noémi motivációs előadó, mestertréner, ThetaHealing instruktor és konzulens tartja.

Szeretettel invitálnak minden érdeklődőt az előadás megtekintésére!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >