Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Meghosszabbították a meseíró pályázatot
Meghosszabbították a meseíró pályázatot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 11.
Általános iskolások számára írta ki az Egyszer volt, hol nem volt… országos meseíró pályázatot az Aranybulla Könyvtár Alapítvány. A beadási határidőt november 15-ig, vasárnapig meghosszabbította az intézmény.

 

 

Forrayné Zsuzsa saját készítésű babái szolgáltatják az alapját Egyszer volt, hol nem volt… meseíró pályázatnak, melyet az Aranybulla Könyvtár Alapítvány hirdetett meg a Tesco Ön választ, mi segítünk programja támogatásával. Három korcsoportban, 3-4., 5-6., valamint 7-8. osztályos kategória szerint várják az írásműveket az ország bármely településéről.

Témai megkötés nincs, a pályázók bármilyen témát feldolgozhatnak, ám feltétel, hogy a kiírásban szereplő babák közül legalább egyet, vagy akár többet is beleszőjenek a meséjükbe. A legfeljebb három oldalban elkészített pályaműveket a jelentkezési lappal és a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt november 15-ig, vasárnapig lehet beküldeni csatolt Word dokumentumként az  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre, vagy postai úton is benyújtható az Aranybulla Könyvtár Alapítvány, 8000 Székesfehérvár, Köfém ltp. 1. címre.

Az írásműveket háromtagú zsűri bírálja, melyben Sohonyai Edit író, Kocsis Noémi író, újságíró, blogger és Csiszárné Mahler Mónika, az intézmény igazgatója foglal helyet. Korcsoportonként három-három díjat osztanak ki, a nyerteseket november 30-ig értesítik, és oklevéllel, könyvvel jutalmazzák őket. A részletes pályázati kiírás megtalálható a KÖNYVTÁR HONLAPJÁN

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >