Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Három művészeti alkotás a jótékonysági liciten
Három művészeti alkotás a jótékonysági liciten Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. november 12.
Újabb képzőművész ajánlotta fel alkotását, így két festményre és egy mázas kerámiára lehet licitálni azon a jótékonysági aukción, amelyet Horváth Hella rehabilitációjának támogatására hirdettek meg.

 

 

Vida László Madárfészek című festménye és Miklós János Tisztító tűz című mázas kerámia alkotása mellett, most már Szakál Antal képzőművész Őszi csendélet című olaj-rostlemez festményére is lehet licitálni – adta hírül közösségi oldalán a Köfém Művelődési Ház. 

Mint korábban beszámoltunk róla, jótékonysági árverést hirdetett Horváth Hella javára a közművelődési intézmény. A Vadmadárkórház önkénteseként és az origami alkotásairól is jól ismert könyvtárosnál egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak egy igen ritka, a perifériás – elsősorban a motoros – idegeket érintő betegséget, amelynek következtében bénulás, az izmok sorvadása indult el. A kórházi kezeléseket és rehabilitációt követően már itthon folytatódik a terápia. A jótékonysági akcióval ehhez szeretnének segítséget nyújtani, az árverés november 27-ig tart.

Az aukció egy képpel indult október végén, a segítőszándékú művészeknek köszönhetően ma már Vida László, Miklós János és Szakál Antal alkotásaira lehet licitálni. Aki inkább pénzadománnyal segítené Horváth Hella rehabilitációját, arra is van lehetőség. Érdeklődni és licitálni a következő elérhetőségek egyikén lehet: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , illetve facebookon küldött privát üzenetben, vagy a 22/531-610-es telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >