Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Adventi készülődés, lelki feltöltődés
Adventi készülődés, lelki feltöltődés Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. november 26.
Az advent első hétvégéjén közös készülődésre hívja a közösség tagjait és minden érdeklődőt a Székesfehérvári Református Gyülekezet. A járványhelyzet miatt a személyes találkozásra, a közös munkára az online tér ad lehetőséget.

 

 

Angyalka üdvözlőkártya, karácsonyfadíszek, illatos, ízes ünnepi sütemények, könnyen és egyszerűen kivitelezhető ötletek a díszítéshez. A Székesfehérvári Református Gyülekezet tagjai szombatonként adventi kézműves foglalkozásokat tartanak. A vírushelyzet miatt az online térben találkoznak majd, elsőként november 28-án, szombaton, és osztják meg a résztvevőkkel a régi adventi családi szokásokat, a jól bevált ünnepi ételek receptjeit és készítési módjait. Az otthonok, asztalok díszítése mellett a lelki felkészítésre is figyelnek: igei üzenettel és áhítattal segítik az elmélyülést.

Azok, akik a szombati alkalmakhoz nem tudnak csatlakozni, a különböző leírásokat, amelyek alapján az otthoni háztartásban megtalálható anyagokból elkészíthetők lesznek a művek, megtalálják a http://www.albaref.hu/szechenyi-ut/hirek/adventi-kezmuves-keszulodes-2020 honlapon, valamint a https://www.facebook.com/budaiut közösségi oldalon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >