Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Idén is várja az adományokat az ICSKE és a Székesfehérvári Szociális Alapítvány
Idén is várja az adományokat az ICSKE és a Székesfehérvári Szociális Alapítvány Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 26.
Rendkívül nehéz helyzetbe hozta a rászoruló családokat és időseket a járvány Székesfehérváron is. Az ő megsegítésükre szervez karácsonyi adománygyűjtést a Székesfehérvári Szociális Alapítvány és az ICSKE. Mindkét karitatív szervezetnek van irodája a Sarló utcában, ahol előre egyeztetett időpontban lehet leadni a cipődobozos ajándékokat, a tartós élelmiszereket, és szeretettel várják cégek, boltok felajánlásait is.

 

 

A koronavírus-járvány hatásai, az élelmiszerek drágulása miatt a szokásosnál is nehezebb helyzetbe kerültek a létminimum közelében, vagy az alatt élő emberek és családok Székesfehérváron. Rajtuk kíván segíteni a Székesfehérvári Szociális Alapítvány és az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Egyesület, az ICSKE.

A járvány miatt idén nem állítják fel a Városház téren a Szeretetházikót, helyette az ICSKE Sarló utca 2. szám alatti irodájában és az Alapítvány Sarló utca 16. szám alatti központjában várják a támogatásokat. Lehet vinni gyerekeknek szóló, cipősdobozba készített ajándékokat, főként édességeket, játékokat és könyveket. Nagyon fontos, hogy az édességek bontatlan gyári csomagolásban legyenek, kérik továbbá, hogy a támogatók ügyeljenek a szavatossági időre! Jó szívvel fogadják a tartós élelmiszer-adományokat, továbbá cégek, vállalkozások, üzletek kisebb-nagyobb felajánlásait. Lehet segíteni nem tartós élelmiszerekkel, húskészítményekkel, hússal is, ez esetben a támogatásokat a lehető leggyorsabban eljuttatják a rászorulóknak.

Az adományokat előre egyeztetett időpontban adhatják le a támogatók a két Sarló utcai gyűjtőponton. Az ICSKE és az Alapítvány a +36 70 199 6744-es számon fogadja a jó szándékú támogatók hívásait.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >