Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Karácsonyi adománygyűjtő akció lesz hétvégén
Karácsonyi adománygyűjtő akció lesz hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 25.
Országos karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez a hétvégén a Magyar Élelmiszerbank Egyesület. Péntektől vasárnapig a TESCO, az ALDI, az AUCHAN és a METRO áruházakban található gyűjtőpontokon várják az élelmiszeradományokat, melyeket karitatív szervezeteken keresztül juttatnak el a rászorulóknak.

 

 

Idén a koronavírus-járvány hatásainak enyhítésére és az ünnepi időszak megsegítésére szervezi a karácsonyi adománygyűjtését a Magyar Élelmiszerbank Egyesület. Az önkéntesek három napon keresztül országszerte közel 160 település több mint 250 áruházában várják a lakosság élelmiszeradományait a nagyáruházakban.

Székesfehérváron a Szent Flórián körúton és a Holland fasoron található ALDI-ban, mindkét TESCO-ban, valamint az AUCHAN-ban és a METRO-ban gyűjtenek november 27-én, pénteken 14 és 18 óra között, illetve november 28-án, szombaton és 29-én, vasárnap 8 és 18 óra között.

Az Élelmiszerbank nem közvetlenül segélyezi a magánszemélyeket. Az adományokat karitatív szervezetekhez juttatja el, amelyek szétosztják a termékeket a rászoruló emberek, családok között. A bank 400 jótékonysági szervezeten keresztül összesen több mint 300.000 rászorulót lát el Magyarországon.

Az akcióról részletesen ITT olvashatnak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >