Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Téli tárlat – online! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. november 30.
A Téli tárlat csoportos kiállítást most nem lehet élőben megnézni a járványhelyzet miatt, azonban a székesfehérvári művészek majd negyven alkotásáról az újranyitásig online felületeken kaphatunk képet. Az adventi időszakhoz kapcsolódó tárlat kísérőprogramjait később rendezik meg.

 

 

Régi hagyománya van a Téli tárlatnak a Pelikán Galériában: idén november elején nyílt meg, de a járványhelyzet miatt a látogatók most egy ideig nem láthatják élőben. A kiállítóhely azonban nem hagyja élmény nélkül a művészetkedvelőket: a galéria közösségi oldalán megnézhetjük az alkotásokról készült fotókat, enteriőr képeket, és rövid interjúkat is közzétesznek az alkotókkal.

A hagyományos kiállításban idén 20 művész 39 munkája kapott helyet. A tárlatban az egyik terem a grafikákat, a másik festményeket és plasztikákat, a beérkező teremben grafikai és festészeti anyagokat mutat be a művészetkedvelőknek. Az adventi időszakhoz kapcsolódó tárlat arra is lehetőséget ad, hogy aki szívesen ajándékozna képzőművészeti alkotást, most egy helyen kaphat képet a helyi alkotók munkáiról – a festmények, nyomatok, kerámiák, szőttes, porcelánok pontos műfajáról, méretéről és a vételárról a Székesfehérvári Művészek Társaságának honlapján található információ.

A meghirdetett műhelymunkás és beszélgetős kísérőprogramok nem maradnak el, későbbi időpontokban rendezik meg azokat. Az ÖKK Podcast sorozatának egy új adásában hamarosan Szűts Angéla képzőművész, a kurátor vezet végig bennünket.



 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >