Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Idén is adományoztak a rászoruló családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. december 04.
A hagyományoknak megfelelően idén is összefogott az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata és a Fehérvár KC női kézilabdacsapata, hogy karácsony közeledtével megajándékozza a Szegényeket Támogató Alapítvány támogatottjait. A kezdeményezéshez most is csatlakozott a Székesfehérvári Önkormányzat, a PatikaPlus Gyógyszertárak és a Lakeside Hotel.

 

 

Évek óta összegyűlnek december elején az Alba Regia Sportcsarnok aulájában a kosár- és a kézilabdacsapat tagjai, vezetői, valamint a támogatók – Deák Lajosné és Viza Attila önkormányzati képviselő, a PatikaPlus Gyógyszertárak és a Lakeside Hotel –, hogy a Szegényeket Támogató Alapítvány 50 rászoruló családjának ajándékokat adjanak át az adventi időszakra és a karácsonyra hangolódva.

 

Minden évben adományok várják az Alba Regia Sportcsarnok aulájában a SZETA támogatottjait (Fotó: Simon Erika)

Az adományozók idén is folytatták e szép hagyományt, mely kilenc éve tart már. Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatot Vojvoda Dávid és Lukács Norbert képviselte, az Alba Fehérvár KC nő kézilabdacsapat részéről pedig Boldizsár Bianka volt jelen az eseményen, amit Horváth Éva moderált.  

 

Az adományozó csapatok képviseletében: Boldizsár Bianka, Vojvoda Dávid és Lukács Norbert  (Fotó: Simon Erika)

 

Hosszú évek hagyományát törte ketté ez a vírus idén” – mondta a sajtó képviselőinek Zugor Zsuzsanna, a SZETA elnöke – „A húsvéti adományosztás sajnos elmaradt, ám a partnereinkkel úgy döntöttünk, hogy mindenképpen megtartjuk a karácsonyi ajándékozást, ha nem is olyan keretek között, mint ahogyan szoktuk, hanem rendhagyó módon.”

 

 Zugor Zsuzsanna, Temesvári Márta, Deák Lajosné, Horváth Éva, Viza Attila a sajtótájékoztatón (Fotó: Simon Erika)

A járványügyi előírások miatt ugyan az átadáson nem vehettek részt személyesen a rászoruló családok, ám így is nagy meglepetésben lesz részük!

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2020/12/02/iden-is-adomanyoztak-a-fehervari-kosarasok-es-kezisek-a-raszorulo-csaladoknak/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >