Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mindennap új ablakból köszöntenek a zenés-mesés-verses meglepetések Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. december 04.
A székesfehérvári adventnek az idei évben is az egyik legszebb és legkedvesebb meglepetései az adventi kalendárium nap mint nap kinyíló ablakaiból köszöntenek bennünket. Dalok, muzsikák, mesék és versek színesítik, és teszik ünnepivé a várakozás időszakát. Ne felejtsék: minden este hétkor, a város közösségi oldalán!

 

 

A hagyományosan mindennap kinyíló adventi naptárban idén a város Facebook-oldalán tárulnak ki az ablakok egy-egy meglepetéssel. Az online térben esténként hét órakor színészek, versmondók, énekesek, muzsikusok várják a város közösségét: dalok, hangszeres zene, mesék, versek és táncos produkciók teszik színessé a várakozás időszakát.

Tegnap este Kneifel Nóra, a 2019-es Versünnep győztese „írt levelet” a fehér szakállú, kedves Mikulásnak, Gryllus Vilmos dalszövegét tolmácsolva. Az első decemberi estén Keller János színművész olvasta fel Pilinszky János szívhez szóló gondolatait az adventről, a várakozás megszenteléséről, szerdán pedig Morvai Anna, a Fehérvár Hangja 2019-es döntőse énekelt.

Látogassanak el ma is a közösségi oldalra, hogy együtt nézhessünk be a meglepetésablakba!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >