Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Csak az ingyenesség lejárta után kell meghosszabbítani a parkolóbérleteket
Csak az ingyenesség lejárta után kell meghosszabbítani a parkolóbérleteket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 15.
Továbbra is csak a kiemelt belvárosi övezetbe szóló paroklóbérleteket és behajtási engedélyeket lehet és kell megújítani Székesfehérváron. A fizető övezetbe szóló bérletek értékesítését csak az ingyenes parkolás lejárta után kezdi meg a Városgondnokság.

 

 

Továbbra is érvényben van a díjmentes parkolás országszerte a koronavírus-járvány miatt. Székesfehérvár kiemelt övezetébe, a történelmi Belvárosba ugyanakkor ez idő alatt is csak engedéllyel lehet behajtani és parkolni. Január 4-e óta egyelőre csak az ide szóló bérletek és engedélyek cseréjét intézhetik a lakók a Városgondnokság Parkolási Csoportjánál. Az ügyfélszolgálaton hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00-15.30 között, szerdán 8.00-18.00 óra között, míg pénteken 8.00-13.00 óra között fogadják az ügyfeleket.

A többi fizető övezetbe szóló, tavalyi parkolóbérleteket egyelőre nem kell megújítani, ezek értékesítése átmenetileg szünetel. Érvényességük automatikusan meghosszabbodik az ingyenes időszakok (tavaszi és ősz-téli) időtartamával, azaz még az ingyenes parkolási időszakot követően is használhatóak lesznek. A bérlettulajdonosoknak csak a meghosszabbított érvényesség lejártát követően kell új bérlet váltása miatt a Parkolási Csoportot felkeresniük.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >