Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Volán: fontos két pontos siker Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. január 18.
Hazai jégen hosszabbításba torkolló összecsapáson Hargrove, Campbell és Hári találataival 3-2-re legyőzte az Innsbruckot az ICEHL-ben a Hydro Fehérvár AV19, ezzel továbbra is tartja második helyét a tabellán, egyben erősítve esélyét arra, hogy az alapszakasz végén is biztosan a felsőház tagja maradjon, közvetlen rájátszást érő pozícióban.

 

 

Ehhez "csak" az kell, hogy a jelenlegi hatodik Dornbirn bukjon el még legalább hat pontot a hátralévő hét mérkőzésén, vagy a Volán szerezzen ugyanennyit a maga négy összecsapásán. A szezon eddigi része azt mutatja, hogy nem a fehérvári gárdának lesz nehezebb a dolga...

 
Akár a következő másfél hétben el is dőlhet a "matek", mivel míg Antti Karhula csapata pihen, miközben a Dornbirn három nehéz meccset (Salzburg, Vienna, Villach) vív, s ha ezeken nem szerez legalább 4 pontot, már felesleges is lesz tovább számolgatni, akkor a hátralévő fordulóknak - legalábbis a Volán szemszögéből - nem lesz tétje.
 
Persze, tudja ezt  Dornbirn is, így az egyébként is jó formában lévő egylet ezer százalékosan odateszi majd magát ezeken a derbiken. Meglátjuk. Mindenesetre izgalmas lesz most a tétlenség is fehérvári szempontból.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >