Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az Év Honlapja lett a Sóstó Látogatóközpont weboldala
Az Év Honlapja lett a Sóstó Látogatóközpont weboldala Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. január 22.
A www.sostoszekesfehervar.hu oldallal pályázott a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett ’Az Év Honlapja 2020’ címre a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft., és a legrangosabb hazai online marketingkommunikációs pályázat ítészeinek döntése alapján Turizmus kategóriában el is nyerte ezt a címet. A díjátadót tegnap ’Az Év Honlapja’ Díjátadó Roadshow keretében vehette át Róth Péter alpolgármester és F. Szegő Krisztina ügyvezető Varga Bonifác Pétertől, Az Év Honlapja projektmenedzserétől a Sóstó Látogatóközpontban.

 

 

Az Év Honlapja Magyarország legnagyobb online-marketingkommunikációs pályázata, amelynek keretében a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat szervezésében idén már 19. alkalommal díjazták Magyarország legjobb honlapjait, 27 kategóriában. A pályázat célja elsősorban a figyelemfelkeltés a korszerű marketinglehetőségek kiaknázására, amelyekre 2020-ban a koronavírus hatásai miatt még nagyobb figyelem összpontosult.

A tavalyi évben a rekordszámú 289 nevezés között ott volt a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. pályázata is, akik Turizmus kategóriában nevezték be a megmérettetésre a Székesfehérvár Sóstó Természetvédelmi Terület és Látogatóközpont honlapját (www.sostoszekesfehervar.hu). A versenyt díjátadóját nagy várakozás övezte, a szervezők azonban a vírushelyzet miatt a hagyományos nagyszabású rendezvényt nem tartották meg, és egy úgynevezett ’Az Év Honlapja 2020 Díjátadó Roadshow’ mellett döntöttek, minden díjazott otthonába ellátogatnak és a meglepetés erejét kihasználva adják át az elismeréseket.

Ez történt tegnap a Sóstó Látogatóközpontban is, ahol Varga Bonifác Péter, Az Év Honlapja projektmenedzsere adta át a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének és munkatársainak a verseny Turizmus kategóriájú ’Az Év Honlapja 2020’ elismerést. Mint elmondta, ez a pályázat hatalmas lehetőséget ad arra, hogy szakmailag elismerjék azokat a honlapokat, applikációkat, szervezeteket és kezdeményezéseket, amelyek innovatív eszközeikkel követendő példák és a legjobbak legjobbikai az országban.

F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője örömét fejezte ki, hogy ismét egy rangos szakmai visszaigazolást kapott a cég, és ezáltal a város egy kiemelt helyszíne. Elmondta, hogy titkon nagyon bíztak a sikerben, hiszen maguk is nagyon szépnek és felhasználóbarátnak értékelték Sóstó honlapját. „Ez a díj egy újabb visszaigazolása annak, hogy van, amire büszke lehet a város közössége, és ahová most is bátran hívhatunk vendégeket. A Sóstó Természetvédelmi Terület különleges világát színvonalas szolgáltatásaival a honlapja is tükrözi, és a díj éppen erre irányítja rá a figyelmet.” Az ügyvezető elmondta, hogy a digitális fejlesztések a turizmus területén az elmúlt időszakban kiemelt jelentőségre tettek szert, hiszen ezek által – a korlátozások betartása mellett is – több lehetőségünk van a feltöltődésre és az élményszerzésre. Sóstón ezután sem állnak meg az ilyen típusú fejlesztések: készülőben van például az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK), valamint az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda Digitális vándor alkalmazásában a Sóstó Meseösvény, amelynek készítésében a Gárdonyi Géza Művelődési Ház is kiveszi a részét. Mint mondta, a várhatóan egy hónapon belül elérhető applikáció új meseösvénye a Sóstói Tanösvényen kínál majd újabb lehetőséget a családi kalandozásra a természet és a népmesék világának ötvözésével.

Róth Péter alpolgármester beszédében először gratulált a fehérvári turisztikáért felelős csapatnak a rangos elismeréshez, valamint ahhoz a munkához, amelyet nap mint nap végeznek a Sóstón, majd felidézte a terület történetét: „Szeretném megköszönni Magyarország Kormányának, hogy bőkezű támogatásával lehetővé tette, hogy megmentsük ezt a csodát, Sóstót. Egyre több emberhez jut el az a tudás, hogy itt, Fehérváron két városrész és egy ipari park között van egy természeti kincs. Egy olyan kincs, amit mi az elmúlt években minél jobban igyekeztünk bemutatni. Ez a honlap is ezt a célt szolgálja: szeretnénk, ha minél több ember látogatna ki, és pihennének, kirándulnának.” Az alpolgármester elmondta, hogy zajlanak tovább a fejlesztések, ugyanis hónapokon belül átadásra kerülhet a Vadmadárgondozó is, ami szintén nagy környezetvédelmi előrelépés Sóstó tekintetében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >