Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vasárnapig tart az önkéntesek toborzása az U21-es labdarúgó EB-re Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. január 26.
A Magyar Labdarúgó Szövetség folytatja az önkéntesek toborzását a részben székesfehérvári rendezésű U21-es labdarúgó-Európa-bajnokságra. Az érdeklődők január 31-ig, vasárnapig, online adhatják be a jelentkezésüket.

 

 

Legyél Te is az U21-es Eb részese! mottóval toborozza a vállalkozó szellemű sportbarátokat a MLSZ a magyar és szlovén közös rendezésű Európa-bajnokság sikeres lebonyolítására. Csaknem 300 önkéntesre lesz szükség, akik 15 mérkőzésen különböző feladatkörökben segíthetik a szervezők munkáját Budapesten, Székesfehérváron, Győrben és Szombathelyen. A torna izgalmas kihívásokat, hasznos tapasztalatokat és kapcsolatokat, valamint jó szórakozást ígér.

Fontos feltétel, hogy a jelentkezők 2021. március 1-jéig betöltsék a 18. életévüket, legalább társalgási szinten beszéljenek angolul, az általuk kiválasztott városban legalább mérkőzésnapokon szerepet tudjanak vállalni, és részt vegyenek a szervezők által biztosított képzésen.

Regisztrálni a https://under21.mlsz.hu/onkentes-program oldalon lehet, ahol további fontos részletek olvashatóak a tudnivalókról.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >