Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Online kerekasztal-beszélgetés a koronavírus elleni vakcináról
Online kerekasztal-beszélgetés a koronavírus elleni vakcináról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. január 27.
„Mikor térhet vissza az életünk egy normálisabb kerékvágásba? Hogyan segíthet ebben a koronavírus elleni vakcina?” címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. január 28-án, csütörtökön 9.30 órától. Az online fórumot a Fehérvár TV adásában és a www.szekesfehervar.hu oldalon keresztül követhetik az érdeklődők.

 

 

A koronavírus elleni vakcináról, a társadalmi szintű védettség eléréséről, annak a mindennapi életre gyakorolt hatásáról is szó lesz azon a kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Prosperis Alba Kutatóközpont szervez. A vendégek: dr. Cser-Palkovics András polgármester, Prof. Dr. Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház intézményvezetője, dr. Karsai Béla, a Karsai Holding Zrt. elnöke és Török Szabolcs tankerületi igazgató többek között arról beszélgetnek majd, hogy mikor térhet vissza az életünk egy normálisabb kerékvágásba.

A január 28-án, csütörtökön 9.30 órakor kezdődő beszélgetést a Fehérvár Televízió és a város honlapja, a www.szekesfehervar.hu élőben közvetíti.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak online!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >