Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Mától forgalomkorlátozás lesz a Selyem utcában
Mától forgalomkorlátozás lesz a Selyem utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. február 01.
Szennyvízcsatorna-gerincvezetéket javítanak a Selyem utcában, ezért február 1-jén, hétfőtől várhatóan március 15-ig lezárják az utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát az átmenő gépjárműforgalom elől. A korlátozás ideje alatt a 29-es buszjárat terelőúton közlekedik. Kérik a lakosok és a gépjárművezetők körültekintését és türelmét!

 

 

Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítási munkálatai miatt február 1-jén, hétfőn 8 órától előreláthatólag március 15-ig lezárják az átmenő gépjárműforgalom elől a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát.

A korlátozások időtartama alatt a Selyem utca a Sütő utcától a Sziget utcáig, valamint a Sziget utca a Cserepes köz irányába vezető átkötő úttól a Selyem utca irányába zsákutcaként működik.  A Selyem utcán keresztül a Horog utca irányából és irányába a Jancsár utca megközelítését és elhagyását biztosítják. A munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik, a Palotai út – Horog utca közötti kapcsolat az átmenő gépjárműforgalom számára biztosított marad.  

A forgalomkorlátozás miatt módosul a 29-es autóbuszjárat útvonala: a terelőútvonalon a Csapó utca elnevezésű megállóhely mindkét irányban kimarad.

Kérik a lakosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, illetve hogy úticéljaik megtervezésénél a korlátozásokat vegyék figyelembe!

 

 
< Előző   Következő >