Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kezdődik a Szekfű Gyula utcai rendelő felújítása
Kezdődik a Szekfű Gyula utcai rendelő felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. február 22.
A munkaterület átadását követően február 22-én, hétfőn megkezdődik a Szekfű Gyula utcai rendelő teljes körű felújítása és akadálymentesítése. A porral, zajjal és megnövekedett forgalommal járó munkálatok idejére kérik a lakosok megértését és türelmét!

 

 

Február 22-én indul a Szekfű Gyula utcai rendelőépület felújítása: a munkaterület átadását követően hétfőtől a kivitelező megkezdi az építést. A porral és zajjal járó bontási munkálatok, valamint a megnövekedett teherautó-forgalom miatt kérik a környékén élők és a közlekedők megértését.

Az orvosi rendelőintézetben teljes körű felújításra, akadálymentesítésre kerül sor, valamint új eszközökkel, berendezésekkel szerelik fel az intézményt.  A felújítást követően hét felnőtt háziorvosi és nyolc fogorvosi alapellátást helyeznek el az épületben, a Kégl György utca 3. szám alatti épületből is ide költöznek át a fogorvosok. A háziorvosok jelenleg a Mészöly Géza utcai rendelőben folytatják a gyógyítást. A csaknem 538 millió forint értékű, uniós forrásból finanszírozott beruházás munkálatai 2022 áprilisában fejeződnek be.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >