Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Iskolanyitogató online fórumot tart az István Király Általános Iskola
Iskolanyitogató online fórumot tart az István Király Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. február 24.
Iskolanyitogató online fórumot tart február 24-én, szerdán a Facebook oldalán az István Király Általános Iskola. A leendő elsősök szüleitől előzetesen és az esemény alatt is várják az intézménnyel kapcsolatos kérdéseket.

 

 

A leendő első osztályos kisgyermekek szülei örömteli, de felelősséggel járó döntés előtt állnak az iskolaválasztás kapcsán. A koronavírus-járvány nem teszi lehetővé a személyes intézménylátogatást, ezért az István Király Általános Iskola a Facebook oldalán szervez iskolanyitogató fórumot 2021. február 24-én, szerdán 17 órától körülbelül egy órás időtartamban.

A gyerekek szülei előzetesen az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges    e-mail címre tudják elküldeni a kérdéseiket, de megtehetik ezt az esemény ideje alatt is. A kérdéseket a leendő elsős osztályfőnökök, tanító nénik és az iskolavezetőség tagjai válaszolják meg. A szülők általános tájékoztatást kapnak az iskoláról, az oktató munkáról és a speciális oktatási profilokról. A beiratkozásról később az intézmény holnapján és közösségi oldalán értesítik a családokat.

A COVID-járvány miatt a székesfehérvári iskolák csak online formában tudják informálni a szülőket és a gyerekeket, így érdemes folyamatosan követni az intézmények honlapjait és közösségi oldalait.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >